Зустріч "Poznaj Kornela Filipowicza"

01.02.2022   Administrator   Категорія: Міжнародна співпраця

22 жовтня у кабінеті польської мови ТЗОШ І-ІІІ ступенів №27 імені Віктора Гурняка відбулася зустріч "Poznaj Kornela Filipowicza". Захід було організовано в рамках Року Корнеля Філіповича у Тернополі за підтримки Konsulat Generalny RP w Łucku  та ТНПУ імені В. Гнатюка  

Захід складався з двох частин:
1) лірично-романтичної - інсценізація про життя, творчість і кохання письменника;
2) практичної - турнір між командами 9 класів.
Урок у смартфоні не міг не сподобатися дітям. Особливо онлайн-ігри "зайшли" і вчителям, і учням на ура! Присутність Piotra Pyzela - викладача польської мови, який делегований з Польщі організацією NAWA (Narodowa Agencja Wymiany Akademickiej), та жива рафінована польська мова теж неабияк вразили учнів. Ми всі разом вкотре довели, що вчити польську - це сучасно, актуально, круто і дуже весело!
Для мене як учителя то було prawdziwe wyzwanie: два місяці підготовки, роздумів, пошуків,  неабияке хвилювання. Але результат того вартий. Не шкодую, що зголосилася. Це цінний досвід + рух вперед.
Вчителів-полоністи мають супернаставників, які горять своєю справою і надихають нас: Адам Хлопек (директор Методичного центру навчання польської мови та культури) і його дрогобицька команда, Ірина Даценко Нестайко (голова Тернопільського відділу Всеукраїнського об’єднання вчителів-полоністів України), Наталя Лобас (директорка центру польської мови та культури “Moja Polska”, авторка посібників, підручників з польської мови), які на високому рівні з турботою про вчителя організовують курси підвищення кваліфікації, семінари, тренінги, діляться своїми ідеями. І ці ідеї реально працюють на уроках! Дякую Вам!
Дякую Марині Войновій – голові Тернопільського полонійного культурно-освітнього товариства за співпрацю, поради, технічну підтримку.
Дякую за підтримку адміністрації школи: Людмилі Ільчук, Ярославі Собко ,Світлані Матлах – та своїм колегам з кафедри іноземних мов. 
Особлива вдячність учням, без яких захід не вдався б  

https://www.facebook.com/107802688110321/posts/123502649873658/

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1289637138142060&id=100012873577797

 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід