Ігровий тренінг з фінансової грамотності

13.03.2024   Administrator   Категорія: Новини

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.
Сьогодні у ЗОШ №27 в рамках проекту Global Money Week та проведення Тижня математики для учнів та вчителів тренери ГО ДК "Партнер Тернопілля" провели ігровий тренінг з фінансової грамотності на симулятивній грі "Життєвий Капітал".
Олександр Сохацький - фінансовий радник, який є Амбасадором з фінансової грамотності від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, розказав учасникам про заощадження, накопичення та формування фінансової подушки безпеки.
Далі учасники поринули у фінансову круговерть і за 3 години гри прожили 30 років фінансового життя. Ігрові тренінги мають практичний та динамічний формат, що дозволяє учасникам легше запам'ятовувати та застосовувати отримані знання та навички.
Фінансова грамотність - це вимога часу. Формування фінансової грамотності школярів та створення Клубів фінансової грамотності - мета Національного проекту з фінансової грамотності 2.0

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід