Справи учнівського парламенту /вересень-жовтень 2021р./

04.11.2021   Administrator   Категорія: Учнівське самоврядування

Від початку роботи нашого шкільного учнівського парламенту у 2021-2022 навчальному році пройшло вже  55 днів. Здається, ніби й небагато, але незабутні емоції, що вирують під час зустрічей, заходів, що проводимо, так зближують… За цей час склалось враження, що ми стали сім’єю, у якій всі люблять, підтримують один одного і розуміють з першого погляду.

   Наша команда складається з 62 учасників, які наполегливо працюють над собою і з кожним днем удосконалюються, пізнають щось нове, аби розвиватись і мотивувати інших.

   За ці дні наш учнівський парламент «не бив байдики»; навпаки, ми намагалися бути дуже активними, старанними, вчились підтримувати  друзів, наполегливо працювали над собою, а найголовніше, навчились бути командою, яка йде по життю з таким гаслом: «Один за всіх і всі за одного»(Банально?.. Але дієво wink)

   Ви зі мною погодитесь, що писати можна дійсно довго. Але завдяки сучасним технологіям деякі моменти ми мали змогу зберегти на фото та відео, тому хочемо поділитися такими особливими емоціями з вами!

Ось що з цього вийшло…

08.09.2021 року у 27 школі відбулися ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА шкільного учнівського парламенту та його заступників. Претендентів було четверо, але перемогу здобула  я, Смакоуз Анастасія /шляхом анонімного голосування/. Кліщ Адріана, П’янтковська Софія та Ратушняк Дмитро стали заступниками.

https://youtu.be/jDGKHyhquts

А тепер знайомтесь - це УЧНІВСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ нашої найкращої 27 школи!

 

   Наш учнівський парламент працює в різних напрямках,  а кожен учасник сам вирішує, що йому до душі: волонтерство, наприклад, чи організація дозвілля. Тому обираємо ще при вступі, у ролі депутата якої комісії парламенту ми будемо втілювати в життя свої думки та ідеї: соціалізації та волонтерства, чи організації самоврядування та прав і захисту учнів, чи культури і організації змістовного дозвілля, чи інформаційно-дипломатичної, чи національно-патріотичної комісії.

   А ось так наша інформаційно-дипломатична комісія обговорює ідеї та складає плани на майбутнє:

15.09.2021р. МИ – УЧАСНИКИ МІСЬКОГО УЧНІВСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ «НАСНАГА». Визначаємось із напрямками роботи та граємо у квест)

   

16.09.2021 був день народження організації «БебіКо», що допомогає діткам з синдромом Дауна. Було проведено показ мод Iv Inclusive Fashion Day. Волонтерами, що допомагали учасникам, стали учениці нашої школи Крищук Вікторія і Хмель Вікторія. 

Vika [email protected]

Волонтери.

Це фото особливе, адже парламентарі  мали першу  важливу місію у цьому навчальному році: таким чином спланувати роботу, щоб якомога більше учнів школи стали учасниками щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Хепі гав для Сірка».  Допомагаємо  нашим чотирилапим друзям!

Перше завдання увінчалось неабияким успіхом. Ось таке чудове оголошення вийшло у наших  наполегливих учнів:

Підсумовуємо та робимо висновки: чотирилапі друзі не залишились без допомоги і підтримки, адже у нашій школі навчаються учні з надзвичайно добрими серцями, здатні творити добро!

Цією проблемою /і нами smiley/ зацікавились журналісти. Спілкуємось!

https://youtu.be/XnOZmdkfL64

4 жовтня ми проводили УРОКИ ДОБРОТИ для учнів нашої школи, а ще – нагородою відзначили діточок, які зібрали найбільшу допомогу для котиків та собачок. ПЕРЕМОЖЦЯМ СТАЛИ АКТИВНІ, ПОЗИТИВНІ, ЩИРОСЕРДНІ ТА ДОБРОДУШНІ  УЧНІ 3-В КЛАСУ!

https://youtu.be/OPwLpbPj6dQ

Хочеться додати, що допомагати ми намагаємось усім. Організувати збір коштів  на  лікування чи надати іншу волонтерську допомогу стало звичною справою для наших волонтерів. Ви не повірите, скільки добросердих людей нас оточуєheart

23. 09.2021р. То був наш ДУЖЕ ЩАСЛИВИЙ ДЕНЬ!!! wink

Команда нашої школи брала участь у Чемпіонаті Тернополя з інтелектуальної гри «Що?Де?Коли?» . Результат  -  І місце серед школярів молодшої вікової категорії!

І якщо у старшій віковій групі перемогу  розділили аж три команди, то для наших інтелектуалок конкурентів не знайшлось.

ПЕРЕМОЖЦІ Чемпіонату «Що?Де?Коли?»: Грохола Вікторія (капітан команди, уч.9-Б класу), Фігурська Дарина (9-Бкл.), Чайковська Оксана(9-Бкл.), Фащевська Наталя(9-Акл.), Богач Яна(9-Акл.), Аль Хашим Аміна(7-Акл.).

ТОЙ САМИЙ ДЕНЬ… І знову перемога! ПЕРШЕ МІСЦЕ!

Міський фотоквест «Об’єктивна креативність». Учасники: Кліщ Адріана (10кл.), Костюк Анастасія(10 кл.), Омельян Олександр(10 кл.), Сільченко Єлизавета (8-Бкл.), Биховська Анастасія (8-Бкл.) та Савків Тетяна(8-Бкл.).

Найкреативніші та найталановитіші перемогли з відривом у 9 балів( для порівняння: за минулі роки команди-переможці перевершували своїх суперників усього на 2-3 бали)

 

https://youtu.be/QIqI8cMetlk

Інформаційно-дипломатична комісія теж дуже тішить нас своїми успіхами. 1 жовтня ми відзначали особливе свято - ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ! Наш актив теж долучився до вітань; а підійшли до цього дуже оригінально та креативно!

    

https://youtu.be/pr_nmTfPWXU

01.10.2021р. Наші парламентарі –учасники НАУКОВИХ ПІКНІКІВ

7 ЖОВТНЯ 2021р. Хочеться відзначити роботу учасників шкільного парламенту, адже підготувати і провести шкільне свято, у якому задіяні УСІ учні 6-7 класів, не так легко. Проте цікаво та весело laugh

Тому шкільне спортивно-мистецьке свято «Козацькі забави-2021», присвячене Герою України Віктору Гурняку, вдалося на славу! /і знову не без участі журналістів та знімальної групи/

https://youtu.be/Hb2A3wpcaJA

https://youtu.be/hUi8rqGnv4k

https://youtu.be/f5OaZUcoRqw

https://youtu.be/367xFQyrdXE

21 жовтня 2021р. І якраз напередодні канікул  ПОСВЯЧУЄМО У П’ЯТИКЛАСНИКИ!   

                                                                                   

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід