Звіт про роботу учнівського самоврядування за вересень-жовтень 2017р.

24.10.2017   Administrator   Категорія: Учнівське самоврядування

Звітуємо про роботу учнівського парламенту Тернопільської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школи №27 ім.Віктора Гурняка за вересень-жовтень 2017-2018н.р.

Перші три тижні вересня 2017-2018н.р. учнівське самоврядування займалось організаційною роботою: відбулись перевибори Голови та заступників учнівського парламенту, було створено нові комісії, у які увійшли учні 5 – 9 класів.

І одночасно вже розпочиналась активна робота учнівського парламенту.

21 вересня 2017р. проведено флешмоб до Міжнародного дня Миру.

З 18 вересня по 4 жовтня було організовано і проведено загальношкільну акцію, присвячену Всеукраїнському дню захисту тварин, «Happy гав для Сірка», в результаті якої учні школи зібрали для тварин понад 50 кг кормів, які були відвезені в Центр для безпритульних (с.Дичків).

Останній тиждень вересня проводилась загальношкільна акція «З рук в руки» до Дня людей похилого віку. В результаті  було зібрано продукти харчування, які 27-28 вересня рознесли за адресами, наданими  Червоним Хрестом.

До Дня вчителя, який у школі відзначали у школі 29 вересня, представники учнівського самоврядування підготували невеличкий сюрприз, з яким приходили у кожен клас, щоб привітати вчителів.

Представники шкільного самоврядування є також депутатами міського учнівського парламенту «Наснага». Намагаємось активно співпрацювати, брати участь у всіх заходах, що проводить міське самоврядування.

10 жовтня 2017р. шкільні парламентарі активно допомагали організувати та проводити шкільне свято для учнів 6 – 7 класів «Козацькі забави – 2017». Підготувати та провести конкурси із підраховуванням балів та підведенням підсумків – завдання не з легких.

13 жовтня на базі учнівського парламенту для учнів початкових класів підготували інформаційну хвилинку «Свята Покрова». Учасники – учні 6 – 8 класів: Барська Олександра, Горбань Віталій, Романів Катя, Гончарук Настя, Олексюк Катя, Поліщук Костя, Грабовська Уляна, Микитів Максим, Гаврись Софія, Гурняк Остап, Струс Михайло, Яремишин Таня, Шпак Діана, Патола Арсен, Костюк Настя.

19 жовтня 2017 до третьої річниці загибелі Віктора Гурняка у фойє школи був проведений захід, у якому взяли участь представники парламенту.

25-26 жовтня проводимо огляд-конкурс класних кутків.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід