"Прощання з Букварем"

Administrator   Категорія: Сторінка початкової школи

Ясне сонечко проміння

Посилає щедро в клас,

Це воно, напевно, знає

Що сьогодні свято в нас.

  Як швидко спливає час. Здається, ще вчора наші першокласники прийшли до школи, а вже зараз закінчують 1 клас. За цей період школярі навчилися добре писати, читати і рахувати. І, найголовніше, вони успішно опрацювали свій перший підручник - БУКВАР.

  Отже, перша сходинка у великий світ знань пройдена. І ось 25 квітня у 1-А класі відбулося свято "Прощання з Букварем". Його з нетерпінням чекали не лише малята, але і їхні батьки.

  Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Азбука, поспішаючи на свято, розгубила усі літери. Звірята, Дощик, Хмаринка, Колобок і його друзі, пори року, Червона Шапочка, Дюймовочка, казкові квіти подарували Азбуці свої букви. Родинна атмосфера, жарти, веселі пісні, запальні танці, загадки не залишили байдужим нікого.

   На завершення свята класний керівник Крижанівська Світлана Володимирівна подякувала батькам першокласників за виховання дітей, а учням - за участь у святі.

   Свято закінчилось, та спогади про нього будуть з нами все життя. Гарної вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі !

 Прощай, Букварику!

Наш найперший друже!

Ми тобі, Букварику,

Дякуємо дуже!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наша  класна  родина

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід