Святий Миколай

26.12.2017   Administrator   Категорія: Сторінка початкової школи

Хто не знає про Святого Миколая? 

Одне з найсвітліших і найрадісніших свят . Кожна дитина сподівається на диво і з нетерпінням його чекає.  Щороку він приходить у кожну оселю з миром і дарунками.  Для маленьких стає чарівною казкою, коли Миколай невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці.   

   19 грудня у 2-А класі під керівництвом вчителя –класовода Крижанівської Світлани Володимирівної було проведено родинне свято ” Святий чудотворець, Отець Миколай, спішить з подарунком у кожну оселю, щоб були всі діти щасливі й веселі”. 

 

Класна родина мала змогу побачити інсценізовану виставу, яка донесла до дітей думку, що треба вірити в чудеса  святих і диво обов’язково здійсниться, бо Святий Миколай , крім того, що роздає подарунки , завжди приходить на поміч тим, хто щиро молиться до нього.

Перед присутніми розгорнулося дійство у казковому лісі. Усі звірята готуються до зустрічі Святого Миколая. Проте Антипко хотів завадити, але дружба , дитяча молитва та Агели врятували свято. До дітей завітав казковий Миколай та його помічники, які подарували солодощі.

 

Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід